HABERLER

Alanya Temizlik Hizmetleri Neleri Kapsar

Alanya temizlik şirketleri profesyonel olarak temizlik hizmeti vermektedirler. Alınan bu hizmetle ev, ofis, iş yeri, villa, okul, otel, yat, tekne, havıs gibi temizliğe ihtiyaç duyulan tüm alanların temizliği yapılmaktadır. Temizlik sağlıklı bir hayatın en temel ihtiyaçları arasında yer alır. İnsanların özel yaşam alanlarında olduğu gibi iş hayatının olduğu alanlarda da temizlik şarttır. Temizliğin ve hijyenin tam olduğu iş yerlerinde verimin daha yüksek olduğu görülmektedir.

Alanya Antalya’nın bir ilçesi olmasına rağmen nüfusu Türkiye’nin pek çok ilinden fazladır. Buna birde yaz mevsiminde ilçeye gelen turistlerin sayısı eklendiğinde oldukça kalabalıktır. Alanya temizlik  de bunun için çok sayıda firma tarafından veriliyor. Bu temizlik firmaları içinden seçimin dikkatle yapılması alınacak hizmetten memnun olmanın ilk şartıdır. Tecrübeli bir firma ile anlaştığınızda hizmeti tam zamanında ve kaliteli olarak alabilirsiniz.

Alanya Temizlik Hizmetleri Nelerdir

Alanya temizlik hizmetleri nelerdir incelemesini yaptığınızda göreceğiniz gibi oldukça geniş bir hizmet alanı bulunuyor. İnsanlar tarafından kullanılan her mekanın mutlaka belirli aralıklarla temizliğinin yapılması gerekiyor. Ev temizliği günlük olarak evde yaşayan kişiler tarafından yapılabilmektedir. Bunun yanında detaylı temizlik yapılmasında profesyonel hizmet alma hijyenin tam olması açısından etkilidir. Alanya içinde bulunan her semte temizlik hizmetini işinde uzman personeliyle veren firmayız. Almak istediğiniz temizlik hizmetini belirtmeniz yeterlidir. Temizliği yapılacak mekana alanında uzman ekiplerimiz belirtilen zamanda yönlendirilmektedir. Uzman ekiplerimizle verdiğimiz hizmetler arasında şunlar yer alıyor.

  • Ev temizliği
  • Ofis temizliği
  • Villa temizliği
  • Yat, tekne temizliği
  • İnşaat temizliği

Alanya Ev Temizliği

Alanya ev temizliği tüm ailenizin sağlıklı ve hijyenik bir ortamda yaşayabilmesi için titiz bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Temizliğin yapılması sırasında asla kimyasal madde katkıları olan kanserojen maddeler içeren malzeme kullanmıyoruz. Ev içinde bulunan eşyalar, zeminler farklılık göstermektedir. Bundan dolayı her eşyanın ve zeminin cinsine uygun ona zarar vermeyecek malzemeyle temizliği yapılıyor. Evin her köşesi, göz önünde olmayan alanları dahil olacak şekilde temizliği dikkatle yapılıyor. Müşteri memnuniyetine verilen önemle personelin işini tamamlamasının ardından yetkili personel denetim yapmaktadır.

Ev temizliği hizmeti sırasında eksik kalan bir nokta olduğunda hemen o alanda temizlenmektedir. Ev temizliğinde zamanın önemli olduğu bilinmektedir. Ev halkının toplanacağı akşam saatlerinden önce mutlaka tamamlanması gerekiyor. Bunun için firmamız evin kaç metrekare olduğuna bağlı olarak yeterli sayıda personeli yönlendiriyor. Yeterli sayıda personel de tam zamanında işini bitirmektedir. Hijyenin sürekli olarak korunabilmesi açısından temizliğin belirli aralıklarla yenilenmesi gerekmektedir.

Alanya Ofis Temizliği

Alanya ofis temizliği ofislerde ihtiyaç duyulan hijyenin ve temizliğin sağlanabilmesi açısından profesyonel olarak yapılmalıdır. Ofislerde mesai saatleri içinde temizlik yapılması işlerin aksamasına neden olabilmektedir. Bundan dolayı mesai saatleri dışında temizlik hizmetini de veren firmamızın tercih edilmesi yararlıdır. Ofiste mesainin bitmesinin ardından ekibimiz işinin başına geçmektedir. Masalar, zeminler, camlar, kapılar, lavabo ve mutfak başta olmak üzere tüm alanlar dikkatle temizlenmektedir.

Ofis temizliği hizmeti sırasında en önemli noktalardan birisi güvenliktir. Ofiste bulunan kıymetli evrakların ve eşyaların kaybolmamasına dikkat edilmelidir. Firmamız buna önlem olarak tüm personelini referanslı kişilerden seçmektedir. Ayrıca hepsi işe alınmadan önce gerekli belgeleri tamamlamaktadırlar. Bunun yanında ofis temizliği sırasında ekibin başında mutlaka onları denetleyen yetkili personel bulunuyor. Personelinizin maksimum verimle çalışması, ofisinizde hijyenin sağlanması için firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

Alanya Villa Temizliği

Alanya villa temizliği geniş ekiplerimizin titiz çalışmasıyla detaylı olarak yapılıyor. Villalar büyük yaşam alanları olduğundan tek bir kişinin temizliği yapması mümkün değildir. Bunun için mutlaka bir ekip yönlendirilmektedir. Villanın içi ve dışı dikkatle hiçbir detay atlanmadan temizlenmektedir. Özellikle turizm amaçlı olarak kiraya verilen villalarda detaylı temizliğin sık yapılması gerekir. Aksi takdirde içinde kalan turistlerin sağlığı olumsuz etkilenebilir.

Alanya turizm sektörüne katkı sağlama amacıyla işimizi sıfır hata ile yapıyoruz. Temizliğindoğal maddeler ile yapılmasının yanında doğru ekipmanlar kullanılıyor. Doğru ekipmanların kullanımı temizliğin daha detaylı ve kısa sürede sonuçlandırılmasını sağlamaktadır. Villanın adresini ve temizlenmesini istediğiniz tarihi vermeniz yeterlidir.

Alanya Yat, Tekne Temizliği

Alanya yat, tekne temizliği oldukça hassas hizmetler arasında yer alıyor. Çok büyük ücretler ödenerek alınan yat ya da teknenin temizliği sırasında zeminine ve içinde bulunan eşyalara zarar verilmemesi gerekmektedir. Bu konuda deneyimli temizlik firması olarak malzeme seçimini doğru şekilde yapıyoruz. Zemin temizliğinde asla sert fırçalar ve boyaya, cilaya zarar verecek temizlik malzemeleri kullanmıyoruz.

Alanya yat temizliği sürekli denizde olan yatın nemden etkilenmemesi, zeminde, eşyalarda rutubet izlerinin olmaması amacıyla düzenli yapılmalıdır. Kişisel olarak kullanılan tekneler gibi kiraya verilen tekneleri de özenle temizliyoruz. Yetkili personelimizin yaptığı denetimlerle temizlik ekiplerimizce eksiksiz yapılmaktadır. Mesai saatleri dışında, tatillerde de çalışarak temizlik hizmetini en uygun olduğunuz süre içinde almanızı sağlıyoruz.

Alanya İnşaat temizliği

Alanya inşaat temizliği en zorlayıcı temizlik hizmetleri arasında yer almaktadır. İnşaat sonrasında temizlik mutlaka profesyonel kişilerce yapılması gerekir. Aynı şekilde bunun için özel temizlik maddelerinin kullanılması gerekir. Aksi takdirde ne kadar temizlik yapılırsa yapılsın izler kalır ve istenen verim alınamaz. İnşaatı yeni bitmiş bir daire alındığında temizliği mutlaka içine girmeden önce yaptırmalısınız.

Bu şekilde inşaattan kaynaklı olan bütün iz ve lekeler tam olarak temizlenebilir. Temizlik sırasında eşyaların zarar görmesi gibi bir durumda ortaya çıkmaz. Aynı zamanda temizliğin önceden yapılması mikrop ve virüslerin ölmesi, hijyenin dairenin içine girilmeden sağlanmasında da önemlidir. İnşaattemizliği konusunda uzman olan personelimiz cam, kapı ve diğer zeminlerde hiçbir kalıntı ve leke olmayacak şekilde temizliği yapmaktadır.

Alanya Temizlik Firması Seçimi Nasıl Yapılmalıdır?

Alanya temizlik firması seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken birçok nokta bulunuyor. Bu noktalara dikkat ettiğinizde alacağınız hizmetten memnun olabilirsiniz. Detaylı temizliği sürekli olarak profesyonel kişilere yaptırarak sürekli hijyenik bir ortamda yaşayabilirsiniz. Organik temizlik malzemeleri kullanılmasıyla alerji, diğer temizlik maddesi kaynaklı sağlık sorunları yaşamaktan korunabilirsiniz. Alanya temizlik firması seçiminde dikkat etmeniz gereken noktalar arasında şunlar yer alıyor.

  • Temizlik firmasının referansları olmalıdır
  • Geniş ve temizlik konusunda uzman ekibe sahip olmalıdır
  • Alanya temizlik firmaları belirtilen süreler içinde tamamlanmalıdır
  • Temizlik sırasında içinde kanserojen ve alerji yapıcı maddeler olmayan temizlik malzemesi kullanmalıdır
  • Sürekli ulaşılabilir olmalı ve sorularınıza net cevaplar vermelidir.
BiZE Ulaşın
Varlık mahallesi 190 sokak, haci kafa ap No:5/2, 07010 Muratpaşa/Antalya
BİZE ULAŞIN
Varlık mahallesi 190 sokak, haci kafa ap No:5/2, 07010 Muratpaşa/Antalya
HARİTA